Hjem   /   BloggJulekalenderJulekalender 2023Nyheter   /   SMART adventskalender 2023

SMART adventskalender 2023


Velkommen til årets SMARTadventskalender for barn, unge og voksne!

Adventstiden er en magisk tid for å se hverandre litt ekstra. Tradisjonen tro har vi også i årets SMARTadventskalender invitert barn, unge og voksne til å lage dagsoppgaver som er med på å bygge fellesskap preget av styrkefokus, medvirkning, anerkjennelse og relasjoner. Tusen takk for alle bidrag vi har fått, det er vi er veldig takknemlige for og de heldige utvalgte har blitt kontaktet for å få tilsendt et SMART nøkkelknippe i posten.

I år har vi laget tre ulike varianter av SMART adventskalender; en som inneholder ulike dagsoppgaver for barn og unge, en som inneholder ulike leker og øvelser, og en som inneholder dagsoppgaver for kollegaer. NYHET i år er at du finner de to ulike kalenderne med dagsoppgaver også på nynorsk!

SMART adventskalender 2023

SMART adventskalender er fin å bruke i barnehagen, på skolen og/eller i hjemmet. Man kan velge om man vil bruke kalenderen individuelt og/eller i gruppe. Vi håper kalenderen fører til mange gode handlinger og hyggelige samtaler.

Vi har laget to utgaver av SMARTadventskalender. En hvor dagene står i rekkefølge (standard) og en hvor dagene kommer blandet slik at dere kan velge den utgaven som passer best. Du finner kalenderen på både bokmål og nynorsk.

SMART adventskalender 2023 – leker og øvelser

Denne kalenderen inneholder ulike leker og øvelser som er preget av glede, engasjement, samt følelsen av å være i et fellesskap. Hver hverdag frem mot jul publiseres en ny kalenderluke kl. 06.00. Følg enten linken i selve kalenderen eller gå inn på www.smartoppvekst.no

I uke 51 publiseres de fem siste dagene mandag 18. desember kl. 06.00.

Hver lek tar ca. 5 – 15 minutter. Du trenger kun litt gulvplass og noen ganger stoler. Mange av lekene er kjempefine å gjennomføre ute.

SMART kollegakalender 2023

SMART kollegakalender inneholder hyggelige dagsoppgaver som skal føre til mange gode handlinger og fine samtaler i adventstiden.

Vi har laget to utgaver av kalenderen. En som er for hver ukedag frem til fredag 22. desember, og en som er for alle dagene i perioden 1. til 24. desember.

Du finner begge variantene på både bokmål og nynorsk.