Hjem   /   Ukategorisert   /   Kommende SMART arrangementer

Kommende SMART arrangementer


Relasjoner Non-stop
Tirsdag 24. mai kl. 14.45 – 15.30 på Zoom:

Non-stop øvelsen bidrar til at man blir bedre kjent, både med seg selv og andre. Det å ivareta og skape gode relasjoner gjør at man blir tryggere på hverandre, samarbeider bedre, får kunnskap om hverandre og at man bryr seg om hverandre. I denne økta blir non-stop øvelsen forklart og prøvd ut i praksis.

Direkte link til Zoom møte finner du her tirsdag 24. mai:
https://us06web.zoom.us/j/86772650015?pwd=c2JUYzIxeGM1WDZyQmtiM2xDWXZnQT09


SMART start
Torsdag 9 juni kl. 14.45 – 15.30 på Zoom:

Tenk hvor magisk oppstarten av et nytt barnehage/skole år er. Fellesskapets betydning, det å føle tilhørighet i et trygt og godt miljø er viktig for barn og voksne etter en lang sommerferie. I økta SMART start kan du dele av dine gode erfaringer, samt la deg inspirere av hva andre har gjort. Hva skjer av gode ting hvis vi setter relasjoner og fellesskap på timeplanen?

Link finner du her torsdag 9. juni:

SMART trenerutdanning

Er du en ildsjel som brenner for barn og unge?
SMART oppvekst er et pågående utviklingsarbeid for å skape oppvekstmiljøer og tjenester som kan gjøre det mulig for alle barn å føle seg inkludert og ha det godt.

14. og 15. september 2022 er det oppstart av SMART trenerutdanning, kull 5. Her får du faglig påfyll, utprøving av verktøy og metoder m.m. i et inspirerende læringsfellesskap.

Er du nysgjerrig og vil vite mer? Ta kontakt med Henrik for en uforpliktende samtale: henrik.kopstad.arnesen@tonsberg.kommune.no eller på telefon 45281085.