Hjem   /   NyheterUkategorisert   /   Tilbud på SMART kursrekke i virksomheter

Tilbud på SMART kursrekke i virksomheter


For avtaler som gjøres før 31. august 2023 tilbyr vi nå 20% rabatt på SMART kursrekke x 3 eller SMART kursrekke x 5.
Kursene må gjennomføres i løpet av barnehage-/skoleåret 2023/2024, og tilbudet gjelder for både fysiske og digitale kursrekker.

For mer informasjon og avtale om pris, ta kontakt med Henrik Kopstad Arnesen på telefon 452 81 085
eller på e-post: henrik.kopstad.arnesen@tonsberg.kommune.no

Hvordan kan vi bygge fellesskap der ALLE opplever seg inkludert
og der livsglede og håp preger hverdagen?

SMART senter for sosial innovasjon skal være en pådriver for å finne nye og bedre måter å ivareta ALLE barns grunnleggende behov på. Det kan være behovet for å ha venner, opplevelsen av inkludering, gleden ved å lære og følelsen av å mestre eget liv. Vi har erfart at dette best kan skje når barn og unge gis mulighet til å ta i bruk sine Styrker, være Medvirkende, når de blir møtt med en Anerkjennende grunnholdning og gis mulighet til å utvikle gode Relasjoner. Skal disse verdiene omsettes til praktisk handling vil det være behov for verktøy og metoder til bruk i Trening. Til sammen utgjør disse prinsippene SMART-kompasset.

For å få til dette har SMART senteret god erfaring når virksomheter kurses samlet over tid. I samarbeid med den enkelte virksomhet skreddersyr vi kurs som passer, og ved å gjøre en avtale med SMART senteret for barnehage-/skoleåret 2023/2024 tilbyr vi 20% rabatt på SMART kursrekke x 3 og SMART kursrekke x 5.

Er du nysgjerrig og vil vite mer? Ta kontakt med Henrik Kopstad Arnesen for en uforpliktende prat. Han kan treffes på telefon 452 81 085 eller på e-post: henrik.kopstad.arnesen@tonsberg.kommune.no

https://smartoppvekst.no/smart-kurs-i-virksomheter/
https://smartoppvekst.no/digitalt-smart-kurs-i-virksomheter/