Hjem   /   BarnehageBloggNyheterSFOSkole   /   SMART barnebursdag på Ramnes Søndre gård

SMART barnebursdag på Ramnes Søndre gård


Ingunn Skjeggestad driver Ramnes Søndre gård.  Det er en spennende besøksgård for både liten og stor med mange ulike tilbud. 
Et av tilbudene som gården tilbyr er bursdagsfeiring. Ingunn beskriver her hvordan hun legger til rette for at dette skal bli en minnerik og god opplevelse for bursdagsbarnet:

Bursdag tror jeg er noe av det viktigste i barnas liv. Deres helt egen dag. Uansett alder er det mange følelser, undring og glede involvert når bursdagen nærmer seg.

Jeg kan med hånda på hjerte si at bursdagsfeiringer er en av favoritt aktivitetene vi tilbyr her på gården. Det å få muligheten til å gjøre denne dagen til noe helt spesielt for barnet er ubeskrivelig fint. Målet er at det skal bli en minnerik god opplevelse som han eller hun kan ta med seg og tenke tilbake på som noe styrkende og godt. Her har trenerutdanningen gitt meg nye verktøy å bruke for å kunne oppnå nettopp det.

Jeg har blitt inspirert til å ta i bruk STYRKE HJERTE. En felles gave fra alle gjestene til bursdagsbarnet som vil varme lenge og vel.
På et rødt hjerte får alle gjestene mulighet til å skrive et ord eller en setning som beskriver noe de syns er fint, og som de setter pris på ved bursdagsbarnet. Hjertet blir «høytidelig» satt i ei ramme, noe som vi tror er med på å styrke viktigheten av å få det. Vi håper det øker sjansen for at barnet velger å ha det fremme slik at det kan bidra til å styrke barnets selvfølelse i hverdagen ellers.