Hjem   /   Julekalender   /   SMART ADVENTSKALENDER 2020

SMART ADVENTSKALENDER 2020


Tegne- og skriveoppgave

For barnehage, skole eller til bruk hjemme.

Julen nærmer seg med stormskritt, og i den forbindelse ønsker vi å invitere barn og unge

i alderen 3 – 15 år til å delta i årets SMART adventskalender.

Årets tema er omsorg!

Det er når vi viser at vi bryr oss om andre med det vi sier eller gjør.

I disse korona-tider er det ekstra mange som opplever å ha en krevende hverdag der de føler seg ensomme, ikke har venner, har fysiske plager, har det vondt inni seg osv. «Spør mer» er årets tema for Verdensdagen for psykisk helse. Dette passer fint inn i en tid der relasjoner, fellesskap og omsorg er viktigere enn noen gang.

La oss sammen sette temaet omsorg på dagsplanen. Hvis hver og en av oss ser oss godt rundt og tenker på hvem som kanskje kan trenge litt ekstra, så kan det bety en stor forskjell for veldig mange mennesker. Det aller viktigste med denne oppgaven er samtalene, refleksjonene og bevisstgjøringen om hvor mye vi betyr for hverandre og at ikke alle har det like godt. Hver eneste en av oss kan bety en stor forskjell for et annet menneske!

Tegne- og skriveoppgaven handler om å lete etter situasjoner der vi enten har opplevd å vise omsorg for andre eller situasjoner der vi har opplevd å få omsorg fra andre. Dere kan løse en av oppgavene eller begge.

Link til tom karakteregenskap finner du her: https://smart.consortia.no/wp-content/uploads/2020/04/Egenskaper-samlet.pdf

Frist for innlevering av tegning og historie er TIRSDAG 10. NOVEMBER 2020.

NB: Husk å merke alle tegninger og historier tydelig med navn, alder eller klasse og barnehagen eller skolens adresse.

SMART senteret vil trekke ut 24 bidrag som presenteres og premieres i årets adventskalender på www.smartoppvekst.no og Facebook-sidene. De utvalgte vil få et nøkkelknippe med 20 karakteregenskaper, og i tillegg vil de som presenteres fra 20. – 24. desember få en plakat med egenskapene til å henge på veggen.

SMART Nøkkelknippe

Tegninger og historier kan skannes og sendes på mail til: karina.heimestol@tonsberg.kommune.no

eller via post til:

Tønsberg kommune
Att: Henrik Arnesen/SMART
Postboks 2410
3104 Tønsberg

Vi gleder oss 🙂
Hilsen alle oss i SMART senteret.