Samarbeid i praksis – Erfaringer fra familiearbeid i SMART Barneverntiltak.

200,00 kr

Et praktisk hefte som vise hvordan man kan skape gode relasjoner og et godt samarbeidsklima i en familiekontekst og i teamutvikling.

Vil du ha rabatt? Bli medlem!
Produktnr: 1428 Kategori:

Beskrivelse

Dette heftet er relevant for deg som jobber med mennesker i livsprosesser. Kanskje du jobber i en barnevernkontekst, i et familieteam, familiehus, eller lignende, eller kanskje du jobber et helt annet sted. Heftet legger til grunn at samarbeidsorientert tilnærming ikke bare er en holdning, men også en handling.

Vi har sammen med familier forsket på faktorer som kan bidra til fruktbare samarbeidsrelasjoner. Flere av metodene og verktøyene i heftet er samskapt med familiene og oss i SMART barnevernstiltak. Metodene er ment som forslag til hvordan man i praksis kan ‘’gjøre’’ samarbeid, gode relasjoner, anerkjennelse, og hvordan man kan ‘’gjøre’’ arbeidsmiljø og teamarbeid med rom for å være et helt menneske. Intensjonen med heftet er å bidra til å utvide praktikernes repertoar i etablering av fruktbare samarbeidsrelasjoner med familier, kollegaer og samarbeidspartnere.

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,338 kg
Dimensjoner 24 × 17 × 1 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Samarbeid i praksis – Erfaringer fra familiearbeid i SMART Barneverntiltak.”