Organisasjoner som begeistrer

400,00 kr

Organisasjoner som begeistrer gir en grundig innføring i metoden Appreciative Inquiry (AI) og det du trenger å vite for å kunne lede en AI-prosess i egen organisasjon.

Vil du ha rabatt? Bli medlem!
Produktnr: 1418 Kategori:

Beskrivelse

Å kunne kommunisere, samhandle og delta i ulike sosiale fellesskap blir enda viktigere enn før… Elevene vil ha behov for kompetanse i kreativitet, innovasjon, kritisk tenkning og problemløsning. Dette er viktig for å kunne bidra i arbeid og samfunn og for å kunne utforske og finne løsninger på nye utfordringer. Å ha kompetanse som gjør at man kan skape noe, alene eller sammen med andre, er viktig for den enkelte, både i skolen, i arbeidslivet og på andre arenaer (NOU 2014: 7)

Organisasjoner som begeistrer gir en grundig innføring i metoden Appreciative Inquiry (AI) og det du trenger å vite for å kunne lede en AI-prosess i egen organisasjon (evt. skoleklasse). Den gjennomgår den nyeste forskningen innenfor positiv psykologi, beskriver fasene og stegene i en AI-ledet prosess, hvordan man snur defensiv tenkning til offensiv tenkning, hvordan man går fram for å forske på beste praksis og legge til rette for innovasjon.

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,502 kg
Dimensjoner 24 × 17 × 2 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Organisasjoner som begeistrer”