SMART oppvekst bok 4

400,00 kr

Boka egner seg godt for barn fra 10 til 13 år. Historiene handler om elever på mellomtrinnet.

Vil du ha rabatt? Bli medlem!
Produktnr: 1403 Kategori:

Beskrivelse

Alle har sterke sider og positive egenskaper som de kan bruke for å få et godt liv. Vi har et velutviklet språk for å snakke om det som ikke fungerer. Vi trenger også et språk for å snakke om menneskers sterke sider og alt vi får til.

Første del av boken inneholder teorigrunnlaget for SMART oppvekst og gode forslag og erfaringer fra hvordan bruke boken videre i klasserommet. Du finner 30 fortellinger og 30 moralske dilemmaer. Vi har videreført tre av karakterene fra SMART oppvekst 3; Jenny, Hanne og Henrik. Men vi har også laget to nye; Filip og læreren Trine. Og den siste karakteren Ali, vil dere møte igjen i SMART ungdom!

Tema som diskuteres og reflekteres rundt i denne boken er blant annet vennskap, bestevenner, mot, forelskelse, sorg, skilsmisse, dårlig råd, skoletur, medvirkning, kjede seg, håndtere egne og andres følelser.

Hver fortelling leses, så kommer det spørsmål til to egenskaper pr. fortelling. Etter hver historie følger det et moralsk dilemma som elevene kan kjenne seg igjen i. Hvert dilemma følges deretter av en detaljert beskrivelse på gjennomføring.

Vi har også laget en arbeidsbok der elevene kan finne sine egne styrker, jobbe mot å utvikle styrkene og å definere hva de er for dem. Her kan de skrive takknemlighetsbok, humordagbok og energikartlegging.

SMART har som mål å forløse barn og unges enorme potensialer. Dette i motsetning til mye av dagens fokus som går ut på å løse barn og unges problemer, eller reparere «feil og mangler». Det handler om å tenne gnisten som ligger i hver og en.

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,904 kg
Dimensjoner 25 × 17,5 × 2,5 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “SMART oppvekst bok 4”