Hjem   /   BloggNyheterSkole   /   Relasjonsspill for elever og foresatte

Relasjonsspill for elever og foresatte


På Kirkevoll skole i Tønsberg kommune testet de ut en ny vri for gjennomføring av foreldremøte. Kontaktlærer på 5. trinn, Katinka Hunsrød Kjølstad forteller her hvordan selve gjennomføringen gikk til:

5. trinn på Kirkevoll skole prøvde i år en ny form for gjennomføringen av foreldremøtet. Denne gangen var også elevene til stede. Dette ble en veldig vellykket kveld med mye engasjement både fra store og små. Lærerne hadde i forkant delt inn både elever og foresatte på grupper. Elevene satt da ikke sammen med mammaen eller pappaen sin. En av aktivitetene vi hadde var et spill. Spillereglene var enkle; de skulle kaste en terning, flytte brikka og svare på spørsmålene. Lærerne presiserte i forkant at det er viktig at alle var gode lyttere og viste fair play.

I løpet av spillet fikk de spørsmål om ulike egenskaper, dilemmaer rundt sosiale medier, inkludering og noen praktiske oppgaver. Denne aktiviteten opplevdes som veldig engasjerende for både store og små, og det var god stemning rundt bordene. 😊