Hjem   /   BloggSkole   /   Fra en SMART økt på 5. trinn.

Fra en SMART økt på 5. trinn.


Ida Bugge jobber som lærer på Haga skole i Holmestrand kommune. Hun har vært meget engasjert i SMART oppvekst over mange år, så derfor var det en stor glede for oss når hun startet på SMART trenerutdanning 2019/2020.

Fra en av hennes praksisfortellinger har vi sakset følgende:

Fra en SMART økt på 5. trinn.

Det er veldig hyggelig å komme inn til SMART timen fordi ungene gleder seg. De vet at nå skal vi gjøre noe litt annet og det blir helt sikkert en lek også. 😊

I dag har jeg brukt en skoletime på signaturstyrker.  Starter alltid timen med å henge opp styrkene på tavla. De er laminert og har magnetteip på baksida. Jeg jobber med 5.trinn og har derfor tilpasset den vi har prøvd ut selv på kurs og trenerutdanninga.

Elevene syns dette var spennende. Og spesielt det å finne 5 styrker til 2 klassekamerater og ta med seg arket hjem for å få styrker av dem hjemme også.

Vi skal jobbe mer med disse styrkene, for vi skal prøve oss på et styrkespill, tilpasset mellomtrinnet. 😊 Vi har også testet ut noen leker, rockeringleken var en høydare. Når vi avsluttet leken snakket vi om styrker de bruker i samarbeidslek, og om de kanskje brukte disse styrkene i friminutt også. Etter friminutt har vi alltid utsjekk, og i dag skulle alle styrkespotte seg selv i friminuttet. En god SMART økt i dag. 😊