Hjem   /   Julekalender 2019   /   Julekalender 2. desember

Julekalender 2. desember


Velkommen til årets SMART julekalender. Alle dager i desember blir det oppgaver som kan hjelpe oss til å bygge fellesskap preget av styrkefokus, medvirkning, annerkjennelse og relasjoner. For å få til dette må vi trene så mye som mulig. Oppgavene kan brukes i barnehagen, i personalgruppa, på skolen, SFO, frivillige organisasjoner og ikke minst på hjemmebane.

Med ønske om en SMART førjulstid fra alle oss på SMART senteret.

2. desember: SMART advent (ukesoppdrag)

Ved SMART advent velger man seg ut oppgaver fra hjulet som man har lyst til å gjøre. Når oppgaven er gjennomført handler det om å reflektere over hvilke egenskaper som var i bruk ved den aktuelle oppgaven.

Vi håper SMART advent bidrar til fokus på god praksis hvor man setter trening i system. Vi håper også at SMART advent bidrar til gode samtaler hvor man sammen reflekterer og tar ulike perspektiv; hva gjorde det med meg? Hva gjorde det med den andre?

Hver mandag i desember vil SMART advent komme med nye oppgaver, og hver fredag i desember vil vi legge opp til refleksjon.

SMART advent kan gjennomføres på ulike arenaer, også på hjemmebane. Vi vil derfor komme med en påminnelse til SMART advent i helgene. Lykke til.