Hjem   /   Julekalender 2019   /   16. desember: SMART advent (nytt ukesoppdrag)

16. desember: SMART advent (nytt ukesoppdrag)


Velkommen til årets SMART julekalender. Alle dager i desember blir det oppgaver som kan hjelpe oss til å bygge fellesskap preget av styrkefokus, medvirkning, annerkjennelse og relasjoner. For å få til dette må vi trene så mye som mulig. Oppgavene kan brukes i barnehagen, i personalgruppa, på skolen, SFO, frivillige organisasjoner og ikke minst på hjemmebane.

Med ønske om en SMART førjulstid fra alle oss på SMART senteret.

Ved SMART advent velger man seg ut oppgaver fra hjulet som man har lyst til å gjøre. Når oppgaven er gjennomført handler det om å reflektere over hvilke egenskaper som var i bruk ved den aktuelle oppgaven.

Vi håper SMART advent bidrar til fokus på god praksis hvor man setter trening i system. Vi håper også at SMART advent bidrar til gode samtaler hvor man sammen reflekterer og tar ulike perspektiv; hva gjorde det med meg? Hva gjorde det med den andre?

Hver mandag i desember vil SMART advent komme med nye oppgaver, og hver fredag i desember vil vi legge opp til refleksjon.

SMART advent kan gjennomføres på ulike arenaer, også på hjemmebane. Vi vil derfor komme med en påminnelse til SMART advent i helgene.

Lykke til.