Verdensdagen for psykisk helse 11 oktober

Velkommen så mye til årets markering av verdensdagen for psykisk helse 11 oktober.

Årets er tema:” Vær raus”

11. oktober kl. 18.00- 20.30.

Aulaen, Revetal ungdomsskole.

 

Vi ønsker også i år å invitere deg til årets markering av verdensdagen for psykisk helse. Dette er tredje gangen vi markerer denne dagen på denne måten. Verdensdagen har blitt markert 10. Oktober, over hele verden siden 1992, og er landets største dugnad for psykisk helse. Formålet med markeringen er å øke kunnskapen om og bedre holdninger for psykisk helse.

Den røde tråden for verdensdagen 2016-2018 er «Identitet og tilhørighet», Temaet «Vær raus» er det tredje temaet i denne rekken etter «fordi livet forandrer seg» og «Noe å glede seg over».

Den 11 oktober planlegger vi arrangement med foredrag fra psykiater Anne Kristine Bergem. Cecilie Norberg med sin sterke historie, kommer også for å dele sine erfaringer og kompetanse. Begge er relevante når vi i år, snakket om å «være raus». Vi håper også i år på at vi kan dele et lite knippe av skjulte musikkskatter Re sitter på.

10 oktober vil det også være stand i vaffel bua på Revetal på dagtid. Utdeling av kaffe og vafler, så kom gjerne å slå av en prat!

Med vennlig hilsen

Arbeidsgruppen for markeringen av verdensdagen for psykisk helse i Re.