SMART temakurs SMART-leking 13. mai 2020Hvordan kan lek bli en ressurs som skaper inkludering, læring og glede for ALLE?

Åpent kurs for alle som er opptatt av å skape gode relasjoner, glede, engasjement og styrke felleskapet. Det være seg i skoler, barnehager, personalgrupper, frivilligheten eller rett og slett på hjemmebane.

Sted: Våle samfunnshus, Skaugveien 4, 3178 Våle

Tid: Onsdag 13.mai 2020 kl. 09.00 – 15.30

Kursavgift: 800 kr – inkluderer heftet: «SMART Lek» og lunsj.

Påmelding nederst på siden.

Lek er en morsom og god måte å fremme positive følelser og oppleve felleskap. Lek kjennes på kroppen og det er lettere å forstå hva som skjer av gode ting mellom oss. Vi opplever at lek i klasserommet vil ha en positiv innvirkning på det relasjonelle samarbeidet og hvordan de leker sammen i andre situasjoner.

SMART leking fremmer bevissthet rundt styrker og følelser som oppstår i leken. På kurset snakker vi om hva som skjer i leken og hvilke spørsmål man kan stille for å fremme bevisstheten rundt relasjoner, samhold, styrker, kroppsspråk og sette ord på følelser og tanker.  

Lek er en viktig del av utviklingsarbeidet til SMART oppvekst og en fin og morsom måte å bli kjent med styrkespråket til SMART på. Når vi forsker sammen med elevene i det vi skaper de gode opplevelsene, er det enklere å identifisere gode egenskaper og gjenskape slike situasjoner. 

Det er et praktisk kurs der vi leker oss igjennom en rekke samarbeidsleker ispedd teori, refleksjon og erfaringsdeling.

Velkommen!

For påmelding, fyll inn informasjon under:

Ditt navn

Fødselsdato

E-post:


Telefon

Kommune

Arbeidssted

Faktura sendes til:
Adresse

Postnr.

Sted.

Faktura merkes med

Mathensyn

Ønsker du nyhetsbrev?

Huk av her dersom du ønsker nyhetsbrev fra SMART Oppvekst