Om oss

[one_third]

Vidar Bugge-Hansen - Vidar.Bugge-Hansen@re.kommune.no
Vidar Bugge-Hansen
Vidar.Bugge-Hansen@re.kommune.no

 

Vidar har jobbet 25 år som lærer. Underveis i yrkeslivet har han studert sos. ped, spes. ped, Appreciative Inquiry og trening av sosial kompetanse (ART). De siste fire årene har han vært prosjektleder for SMART oppvekst i Re kommune. Fra 2005 har AI og ART vært en del av tankesettet og metodevalget for å skape et inkluderende klassemiljø med fokus på relasjoner. På hjemmebane leses det flittig i SMART oppvekstbøkene for barnebarnet Amandus. Nå venter han på at Madison, Emmeline og Ella skal bli klare til å få et språk om personlige egenskaper og trene på styrkefokus.

[/one_third]

[one_third]

Henrik Kopstad Arnesen - Henrik.Arnesen@re.kommune.no
Henrik Kopstad Arnesen
Henrik.Arnesen@re.kommune.no

 

Henrik har 6 år utdannelse fra idrettshøgskolen, bl.a. praktisk pedagogikk. Fra 2006 til 2014 har han jobbet på JobbIntro som veileder for mennesker som er i attføring. Kombinert med dette har han jobbet som lærer på toppidrett fotball på Re videregående skole. I mai 2014 begynte han som leder for Aktiv i Re i en 80 %, som fortsatt kombineres med lærerjobb på Re videregående skole. Henrik har en liten sønn på 1 år som heter Mathias, snart skal leses SMART oppvekst bøker for han.

[/one_third]

[one_third]

Eira Susanne Iversen eira.iversen@re.kommune.no

 

 

 

Eira er utdannet allmenlærer, og har jobbet som lærer på Røråstoppen skole siden 2006. Nå jobber hun 70% på skolen og 30% i SMART oppvekst. ART kurs og praksis ble gjennomført i 2007/2008. Hun har også vært med på å holde FamilieART kurs. Eira har også tattt veileding og AI studiet modull 1. Hun skriver SMART ungdom sammen med Vidar, skriver blogger fra klasserommet og er å se på de forskjellig kusrene SMART oppvekst holder. Eira er lidenskapelig opptatt av verdiene i SMART oppvekst og har erfart at det fungerer på kroppen.

[/one_third]